Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen 3. oktober kl. 19.00 i Vildbjerg Kirkecenter

Foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen 3. oktober kl. 19.00 i Vildbjerg Kirkecenter
Udgivet af Britta Carlsen, ons d. 7. jun 2023, kl. 08:37
Nyhed

Carolyne Kaddu Rasmussen kom på danskernes nethinde via sin medvirken i TV-serierne Sunday og Helt sort sammen med sin søn, komiker og TV-vært Melvin Kakooza – og hun har i den grad taget hele landet med storm, med sin fantastiske humor og helt igennem naturlige varme og elskelige væremåde er gået rent ind. I sit foredrag: ”Hovedet i himlen og fødderne på jorden” fortæller hun åbent og ærligt og ikke mindst humoristisk om sit møde med Danmark og dansk kultur. Carolyne deler ud af sine mange oplevelser og erfaringer fra et spændende liv.

Carolyne Kaddu Rasmussen stammer fra Uganda, hvor hun i 1970 blev født ind i landets overklasse og med forældrenes forventning til, at hun skulle følge i sin fars fodspor som læge. Hendes liv formede sig dog på ingen måde således…

I de alvorlige udfordringer og drastiske omvæltninger, som livet har bragt Carolyne, har hun altid holdt godt fast i to ting… Hovedet i himlen og fødderne på jorden – at have håb og drømme for livet og mod til at gå efter dem samtidig med, at man er “grounded”, ydmyg og imødekommende – evnende at møde andre mennesker, hvor de er.

Foredraget med Carolyne er tirsdag den 3. oktober kl. 19.00 i Vildbjerg Kirkecenter.

Billetpris: 125 kr.

Køb billet her

Eller henvend dig på kirkekontoret