Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Livsfortællinger for mænd

Dato
Onsdag d. 25. september 2019, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Sted
Konfirmandlokalet, Timring præstegård

Alle mennesker har en fortælling. En fortælling der begynder ved fødslen. En fortælling hvor sidste punktum først sættes den dag, man dør.

At være menneske er ensbetydende med at have en historie at fortælle. Menighedsrådene i Vildbjerg, Nøvling og Timring-Tiphede lancerer i efteråret et nyt projekt: Livsfortællinger for mænd.

Formålet med en livsfortællingsgruppe er, at deltagerne kan mødes og fortælle om deres liv på godt og ondt – i et forum der bygger på tryghed og trivsel, fordi man indgår en aftale om, at det, der bliver sagt under samværet, ikke kommer videre end til de andre deltagere. Der stiles efter at skabe en tryg og hyggelig stemning for alle. Når man hører andre fortælle deres historie, kan der for én selv nemt dukke noget op, der er gået i glemmebogen. I forbindelse med livsfortællinger opbygges der et fællesskab, hvor livets store og små spørgsmål drøftes. Et fællesskab hvor tillid, fortrolighed og ærlighed er i centrum.

Tilbuddet gælder alle mænd – uanset alder, baggrund, civilstand m.m.

Gruppen mødes 6 onsdage kl. 17 – 19 i konfirmandlokalet, Timring præstegård. Alle aftner afsluttes med en let aftensmad. 

Det er gratis at deltage.

Der er opstart onsdag d. 25. september kl. 17.

Herefter mødes vi d. 9. oktober, d. 23. oktober, d. 6. november, d. 20. november og afslutter d. 4. december.

Tilmelding: se Lokalavisen

Gruppen ledes af Søren Danielsen, Timring og Per Toftdahl, Vildbjerg